..

Umorih se. Umorih se u svijetu sivila i neprepoznavanja. U svijetu gdje se za ljubav moliti mora.

Obilježila me praznina. Udarila svoj pečat na sred čela.
soffi
"Vi želite da vas neko voli, i ako vas neko voli, vi se osjećate dobro. Ali, to što ne znate je, da vas drugi vole samo zato što oni želi da vi volite njih."

15 komentara

  1. Zatomi bol,ne diraj ju !!Proči če ,sve prođe…Vrijeme neumoljivo melje i kroji put kroz život…Ti sklopi oči i čuj pjesmu…Osjeti ljubav jer ona nikad ne umire..Ni kada je opustošena,opljačkana,iznevjerena,kada se sve čini tamno,ti sklopi oči i osjeti ljubav ..jer ona je tu ..
    Zauvijek na putu ,uz nas ,čuva nas,usrečuje i brani..Vjeruj a ja ti želim da osjetiš sve što ispisah….Dugo te nije bilo …pozzz

  2. Tu smo gdje smo ,putujemo onostranskim putem misli..Ispunjeni svom toplinom duše lutamo , tražeći taj odsjaj u daljini .Tu vječnost koja zagrljajem obećava sve ono što duše naše sniju ..
    I jedna misao
    (Ima noći bez sna ,kada tuga posjedne me za stol..
    Uzbuni ovo uzdrhtalo srce koje sanja,
    neke bolje dane ,neka bolja vremena..

    A gdje si ti ,dugo te nema soffi?
    Nadam se da si ok 🙂

  3. Drago mi je da si tu 🙂 ,znaš upoznaš neke ljude koje ne videči ih ,neznajuči ih dirnu te…Osječaš ih ,svaku riječ im slutiš..Poseban splet niti ih veže ,neke su neobjašnjive dubine ..Bliske su to misli i dragi ljudi koji žive U tim tišinama našim …Pozz ti ostavljam i ugodnu noć želim sa pokojom misli .

    Nasmijan ..
    Živim, srcem punim životnih zakrpa ..
    I prolazi sve, pa i bol.Živiš..Nastavljaš..
    Potiskuješ sve ,glumiš snagu,a onda !!
    Pokleknem ,spustim glavu na tu hladnu zemlju..
    I jedino što čujem ..
    Su tvoji koraci, što onostranim svijetom odzvanjaju..

  4. Mogla bih se sloziti sa tobom @razmisljam, praznina je ponuda sudbine da je ispunimo sa necim lijepim.. Mada najcesce zudimo za ljudima i okolnostima koji nam ne pripadaju i koje trpamo u svoje praznine, da bi nam jos vise povecali nezadovoljstvo i nesupjeh..
    Tesko je pronaci prave ljude za nase praznine.. 🙂

Komentariši